Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το πιο όμορφο δώρο γέννησης

πρωτοτυπα δωρα γεννησης για νεογεννητο


Καλησπέρα σας, σήμερα επιστρέφω με ένα θέμα αφιερωμένο στα μικρά μας αγγελούδια και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Για τη γέννηση της κόρης μας, είχαμε λάβει πολλά δώρα. Ένα όμως ήταν αυτό που ξεχώρισα. Τον πίνακα ζωγραφικής, μικρογραφία του δωματίου της με τα στοιχεία από την ημέρα της γέννησής της. Την ημερομηνία, την ώρα, το βάρος, το ύψος της και το όνομά της.



Η ιδέα αυτή είναι πολύ συνηθισμένη στο εξωτερικό, εδώ όμως ακόμα δεν την έχουμε συναντήσει το ίδιο. Τη θεωρώ εξαιρετική, το να στολίζεται δηλαδή, το παιδικό δωμάτιο με ένα έργο τέχνης αφιερωμένο στο μωρό μας.
Το δώρο αυτό το λάβαμε από ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο που γνώριζε τα δεδομένα του μωρού μας. Ωστόσο αν δεν προλάβει κάποιος άλλος να σας το κάνει, μπορείτε εσείς να το κάνετε δώρο στο μωρό σας.
Η ζωγράφος που επιμελήθηκε το έργο, σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη για το τι ταιριάζει στο δωμάτιο και το στυλ των γονιών, δημιουργεί άμεσα το έργο με γούστο, μεράκι και αγάπη.
Μου παραχώρησε κάποια απ'τα έργα της να τα μοιραστώ μαζί σας σήμερα και εγώ σας δείχνω αυτά που έχω ξεχωρίσει.




Να και μια όμορφη ιδέα για τη μικρή σας μπαλαρίνα!



Το κόστος για αυτό το ιδιαίτερο δώρο δεν είναι απαγορευτικό, θα τολμούσα να πω το αντίθετο, ειδικά αν σκεφτείτε ότι θα στολίζει το δωμάτιο του μικρού σας για πολλά χρόνια.
Θα επιστρέψω με μια ακόμα ιδέα σχετικά με τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου και πώς να μεταμορφώσετε τις φθηνές κορνίζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...