Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οργάνωση γάμου

χρησιμος οδηγος για την οργανωση του τελειου γαμου και free printables wedding binder

Αγαπημένοι μου, γυρνώντας πίσω στο χρόνο,θυμάμαι, ότι η περίοδος της προετοιμασίας του γάμου μου, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Βέβαια, όταν το φέρνω πιο κοντά στο μυαλό μου, θυμάμαι επίσης άπειρες βραδιές με άγχος και όνειρα γεμάτα εφιάλτες! Ότι κάτι έχω ξεχάσει, ότι πάω στην εκκλησία και δεν υπάρχουν πουθενά λουλούδια, ότι ξέχασα να στείλω τις προσκλήσεις στους καλεσμένους και άλλα τόσα σχετικά με το τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα γάμο.
Το άγχος της οργάνωσης του γάμου, συνήθως βαραίνει τη νύφη και έχοντας περάσει αυτήν την φάση με πολύ λίγη βοήθεια και ελάχιστες ιδέες για να πάρω έμπνευση, γράφω σήμερα αυτήν την ανάρτηση για να διευκολύνω όσο μπορώ τη ζωή της μέλλουσας νυφούλας, που βλέπει τον καιρό να τρέχει και αρχίζει να πελαγώνει.

Οι σημερινές νύφες, θεωρώ ότι είστε πολύ τυχερές γιατί έχετε στο χέρι σας τον πιο πολύτιμο βοηθό για να εμπνευστείτε και να ξεσηκώσετε ιδέες, το Pinterest!
Ιδέες για χτενίσματα, νυφικά, μακιγιάζ, στολισμό, προσκλήσεις, μπομπονιέρες και ότι άλλο βάλει το μυαλό σας.

Από το Pinterest


Από το Pinterest

Από το Pinterest

Από το Pinterest


Θυμάμαι όταν βρισκόμουν σε αυτήν τη θέση, υπήρχαν τα ελάχιστα περιοδικά καθώς και το ίντερνετ γενικά, αλλά πουθενά μαζεμένες ιδέες αποκλειστικά για το θέμα γάμος.
Αρχίζουμε λοιπόν την οργάνωση του τέλειου γάμου μας με τη δημιουργία ενός πίνακα στο Pinterest, με το εργαλείο της αναζήτησης, μπορείτε να ψάξετε και καρφιτσώσετε ό,τι σας ενδιαφέρει, στον πίνακα που φτιάξατε.
Κάνοντας λοιπόν και εγώ τη σχετική έρευνα στο Pinterest, βρήκα ότι είναι πολύ βολικό στην οργάνωση, ένα "ντοσιέ γάμου" (wedding binder). Μέσα σε αυτό το ντοσιέ θα αναλύσετε ένα-ένα τα κομμάτια της οργάνωσης του γάμου σας.
Τι θα χρειαστείτε για το Wedding binder:
  • Ντοσιέ
  • 10 θέματα, τα οποία θα χωρίσετε στις κατηγορίες:
  1. Σημαντικά
  2. Μυστήριο
  3. Δεξίωση
  4. Καλεσμένοι
  5. Νύφη
  6. Γαμπρός
  7. Προσκλήσεις
  8. Φωτογράφος
  9. Parties
  10. Honeymoon
Κατόπιν εκτυπώνετε ένα ένα τα φύλλα από το wedding binder με τη σειρά που τα έχω βάλει στο εξώφυλλο, για να ξέρετε ακριβώς σε ποιο θέμα θα βρείτε τι. Τέλος σας έφτιαξα ημερολόγιο του 2015, ώστε να συγχρονίζετε τις ημερομηνίες με τα ραντεβού σας και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε για να οργανώσετε το χρόνο σας. 
Tip:
  • 'Όπως θα δείτε, στην κατηγορία "καλεσμένοι" έχω ενώσει σε ένα φύλλο excel όλα όσα μπορεί να αφορούν  στους καλεσμένους. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, δε θα κυκλοφορείτε με 5-6 λίστες στο χέρι, αλλά μόνο με μια που θα είναι πλήρης, θα έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεστε.
  • Όταν έρθει η ώρα για τη σύνθεση της ροτόντας, πώς θα κάτσουν οι καλεσμένοι σας, βρήκα αυτή την εξαιρετική ιδέα. Και επειδή είναι ένα από τα δύσκολα κομμάτια της οργάνωσης του γάμου αυτό, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει πάρα πολύ.
Από το Pinterest, για τη σύνθεση της ροτόντας

Όλα αυτά που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας, εύχομαι να τα είχα σκεφτεί όταν πραγματικά τα χρειαζόμουν, είμαι σίγουρη ότι η οργάνωση του γάμου μου θα ήταν πιο εύκολη, με λιγότερο άγχος.

Σας εύχομαι να χαρείτε, τη μέρα του γάμου σας, τίποτα να μην σας αγχώνει και να χαμογελάτε! Είναι η μέρα που παντρεύεστε τον άνθρωπό σας και όλοι οι αγαπημένοι σας έχουν έρθει να χαρούν μαζί σας.

Τη σημερινή ανάρτηση την αφιερώνω στην Εύα, τη Χριστίνα, την Έλενα και όλες τις μέλλουσες νυφούλες, που θα κάνουν το μεγάλο βήμα.
Καλή οργάνωση σε όλες! Ελπίζω να σας βοήθησα, φιλιά πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...