Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τι να αγοράσουμε τις φετινές εκπτώσεις

Στυλιστικες προτασεις.οικονομικες και εξυπνες αγορες

Πάντα συμφωνούσα με τη γνώμη πολλών σχεδιαστών του εξωτερικού, στο να υπάρχουν δηλαδή στη ντουλάπα μας, κάποια στάνταρ, πασπαρτού, κομμάτια. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία, από την περίοδο των εκπτώσεων για να αγοράσετε αυτά τα κομμάτια ή να ανανεώσετε, ο,τι χρειάζεται αντικατάσταση.
Αναφέρομαι στο κλασικό μαύρο παντελόνι, κατά προτίμηση σε ίσια γραμμή, το μαύρο μικρό φόρεμα, ένα μαύρο σακάκι, τύπου μπλέιζερ, ένα λευκό πουκάμισο καλής ποιότητας, ένα σκούρο μπλε τζιν, μαύρες γόβες και ένα καλό ζευγάρι μπαλαρίνες.

Αυτά λοιπόν θεωρούνται βασικά κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις γυναικείες ντουλάπες. Για να αποφύγετε το λουκ του ντόμινο, μπορείτε να "παίξετε" με όμορφα φωτεινά αξεσουάρ, μπλούζες στο αγαπημένο σας χρώμα και τέλος να τολμήσετε ένα ή δυο κομμάτια που βρίσκονται στη μόδα. Το κόστος τους την περίοδο των εκπτώσεων είναι πολύ χαμηλό, έτσι θα τα φορέσετε όσο θέλετε και μετά δε θα στεναχωρηθείτε που θα έχει περάσει η μόδα τους.

Ξεκινώ λοιπόν με το πρώτο λούκ, που μου αρέσει πολύ φέτος. Βρήκα αυτό το υπέροχο μαύρο φόρεμα, με μήκος κάτω από το γόνατο. Το συνδυάζω με μυτερή μαύρη γόβα, ξόφτερνη με μπεζ λεπτομέρειες. Για παλτό μπορείτε να διαλέξετε τη σίγουρη λύση του καμηλό.(Ταιριάζει εξαιρετικά με μαύρα ρούχα όπως και με καφέ. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο από το πρωί με το boyfriend jeans και αθλητικά σας, όσο και για πιο απογευματινά ή βραδινά ντυσίματα.)
Για τις πιο τολμηρές υπάρχει και η λύση της λεοπάρ γούνας (faux). Το λεοπάρ παραμένει και φέτος μεγάλη τάση.

Παλτό: Stradivarius, φόρεμα και φουλάρι :H&M, γόβες: Uterque

Συνεχίζω με την επόμενη τάση που δεν είναι άλλη από ένα leather κομμάτι. Είτε σορτς, είτε παντελόνι ή κάποιο φόρεμα με δερμάτινες λεπτομέρειες.

Μπλούζα & φόρεμα: Zara, σορτς & ζακέτα: H & M, παντελόνι: Stradivarius

Τέλος για τα αξεσουάρ μπορούμε να  "επενδύσουμε" σε ένα ζευγάρι Chelsea ή ankle boots. Μπαλαρίνες με λεοπάρ πριντ και τέλος, την ευχάριστη επιστροφή από το παρελθόν, τα υπέροχα κολεγιακά μοκασίνια, τύπου σικάγο, σε μπορντό χρώμα.
Σχετικά με τη τσάντα, θα ήταν όμορφη ιδέα να αγοράσετε ένα σακίδιο τύπου backpack, το οποίο φοριέται όλη μέρα. Ολοκληρώνοντας το λουκ σας, φορέστε πέρλες, σε οποιαδήποτε μορφή!

Backpack;H&M, μοκασίνι & chelsea: Asos, μποτάκια με χρυσή αγκράφα & μπαλαρίνα: Uterque, πέρλες Stradivarius

Σας εύχομαι καλές αγορές και όπως πάντα, να θυμάστε ότι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...