Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η μπλούζα κλειδί για τα καλοκαιρινά outfit

μαρινιέρα, πώς να τη φορέσεις


Δεν είναι άλλη από την κλασική και διαχρονική μαρινιέρα. Την αγαπώ γιατί μου θυμίζει τους γονδολιέριδες της Βενετίας. Όμως αν τη συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ μαλλιά και νύχια, αποπνέει και τον αέρα των στάρ των 50's στη γαλλική ριβιέρα.
Είναι ένα κομμάτι που λατρεύω και αν ψάξεις τη ντουλάπα μου θα το βρείς με κάθε πιθανό χρωματικό συνδυασμό,μπλέ με άσπρο, άσπρο με μαύρο, να υπερισχύει το λευκό ή και το αντίθετο. Είναι το κομμάτι που όποτε πάω για ψώνια θα σκεφτώ μήπως χρειάζομαι άλλη μια μαρινιέρα και συνήθως καταλήγω με μια λίγο διαφορετική, φοβάμαι ότι είναι σχεδόν addiction οι μαρινιέρες. Βρήκα τους καλύτερους συνδυασμούς και στους δείχνω σήμερα για να λάμψεις στις εμφανίσεις σου και αυτό το καλοκαίρι.


Εμπνεύστηκα από το πιντερεστ για άλλη μια φορά. Με λευκό παντελόνι ή λευκό σορτς, τζήν, μπλε σκούρο. Μια μπλούζα πολλά διαφορετικά σύνολα! Μη ξεχάσεις να βάψεις κόκκινα τα νύχια όταν φορέσεις τις ρίγες σου, ταιριάζει εξαιρετικά.
Αν αρέσει στο ζευγάρι σου μπορεί να φορέσει και εκείνος μαρινιέρα και να βγείτε μαζί σετάκι!
Για επίλογο σου βάζω αυτό το τέλειο ολόσωμο μαγιό!

Επενδύστε στις μαρινιέρες, είναι ένα ρούχο που δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ. Εγώ τουλάχιστον συνεχίζω να τις φοράω με μεγάλη χαρά σαν να είναι η πρώτη φορά.
Καλές  βόλτες καλοκαιρινές.....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Αφήστε στο μπλοκ ένα σχόλιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...