Συνταγή της πιο νοστιμης καρυδοπαστας
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις μέρες αυτές και να ξεκουραστήκατε. Την Κυριακή είχα γιορτή στο σπίτι και το γλυκό για τους καλεσμένους μου ήταν από τα χεράκια μου. Επέλεξα να τους κεράσω την πιο νόστιμη καρυδόπαστα, συνταγή της θείας Γιώτας. Από μικρή τη δοκίμαζα στις γιορτές στο σπίτι της και ήταν κάθε κουταλιά και πειρασμός. Τα κομμάτια ήταν πάντα μεγάλα, τόσο ώστε να ικανοποιούν τη λαχτάρα μας για το γλυκό, χωρίς όμως να σε λιγώνει. Η αλήθεια ήταν πώς το "φοβόμουν" να το φτιάξω μόνη μου αυτό το γλυκό αλλά ακολουθώντας κατά γράμμα τη συνταγή πράγματι βγήκε το πιο όμορφο αποτέλεσμα και γευστικά καθώς και εμφανισιακά.Για την καλύτερη καρυδόπαστα λοιπόν θα χρειαστούμε: